woensdag 1 december 2010

Spannend!

Zo'n blog beginnen! Ik speelde al een tijdje met het idee om een blog over mijn naaisels en knutsels te maken, maar durfde niet goed (zou ik dat wel kunnen als computernul? zou ik wel volgers krijgen?...) 
Op een saaie zondagmiddag begon ik dan toch maar eens wat te prutsen met de sjabloonontwerper, om eens te kijken wat dat zou geven. 't Leek eerst allemaal niet zo simpel, en dat ik niet direct zo'n mooie blog als mijn grote voorbeelden zou hebben, werd al snel duidelijk.  Maar uiteindelijk begon het er wel ergens op te lijken en kreeg ik zowaar al een eerste volg(s)ter! Als dat niet goed begonnen is!


Dus voila, kom binnen en zet u, ik hoop dat het hier gezellig wordt! =)


Omdat ik al heel veel dingen gemaakt heb maar nog nooit geblogd, ga ik hier beginnen met wat eerder gemaakte dingen te posten, om er zo wat in te komen hé. De foto's zijn niet zo'n geweldige kwaliteit omdat ik maar een simpel fototoestelletje heb, maar daar komt binnenkort verandering in! 
Dit is een kleedje dat ik al twee keer maakte, en er ligt al stof klaar voor nòg een exemplaar, een winterse versie. Het komt uit de kleedjesspecial van Knip 6/35, van vorig jaar ergens, en het is zo'n tof modelleke dat ik er minstens drie van wil! De rok is een A-lijn en met het bovenstukje kan je veel kanten uit. Ik maakte er 1 met een ronde hals en deze met V-hals, maar in de knip staat ook nog een heel zomerse variant met schouderbandjes, een gerimpelde hals en een strik, ook héél mooi!


Dit is de eerste versie die ik maakte, met bovenkant in baboushka-stof. Een stukje van mijn vroegere woonkamer en mijn schalkse blik krijgt u er gratis bij! Alstublieft!2 opmerkingen:

  1. Goed begonnen is half gewonnen ! Ik volg !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaaaa zeker doen, mijn blog is echt mijn ziel en zaligheid geworden. En dat stofje met matroesjka's heb ik ook! Rokje van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen