vrijdag 8 juli 2011

Mijn vogelnesten

In de zomer foefel ik al graag eens iets met mijn haar. Ik heb veel haar, heel veel. Ik wissel af en toe van kapper, en telkens ik bij een nieuwe beland krijg ik de opmerking dat het toch wel een heel corvĂ© is om dat te "haar-drogen" (Inderdaad, dat is geen woord. Ik weet wel dat het eigenlijk "fohnen" is, maar dat vind ik altijd een beetje ridicuul klinken...) Alsof ik dat zelf niet zou weten, als ik mijn haar droog is dat telkens een stevige biceps-training! 
Onlangs deed ik nog eens de old-scool truck met de repen stof, waarop je je natte haar oprolt en vastknoopt. Mijn mama deed dat vroeger wel eens, omdat ze vond dat ik dan op Shirley Temple leek. Ikzelf had daar toen wat een haat-liefde verhouding mee, omdat ik het soms ronduit een poedelkop vond.
Maar als je minder stroken stof en dus grotere lokken oprolt valt dat beter mee. Je doet het best 's avonds, voor je gaat slapen, want het geeft toch wel een ietwat aparte look waar je misschien liever niet mee buitenkomt...
Helaas viel het resultaat bij mij deze keer ietwat tegen. Het had eerder iets van materiaal voor een pluizig warm vogelnest, niet echt de elegante krullen die ik voor ogen had...
Maar met zo'n bos haar wordt een mens doorheen de jaren best goed in vogelnesten bouwen  ^_^

5 opmerkingen:

 1. Ahhh wat mooi haar heb jij! En ik vind het een heel geslaagd kapsel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,
  leuke blog!! Jij kan er wat van.
  Uw hareke is al mooi lang. Vroeger deed ik dat trucje ook om meer krullen te krijgen; lukte de ene keer al beter dan de andere. Nu heb ik gelukkig van mezelf krullend haar (laat ons zeggen, golvend) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je haren zien er zo gezellig uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, het zag er inderdaad wel een beetje vogelnestachtig uit :) maar dan wel een heel mooi vogelnestje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, ik ken het 'probleem' maar al te goed, maar met het warme weer word je sowieso creatief op 'haar'gebied: lang leven de vogelnesten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen