zondag 2 oktober 2011

Tik!

Ik ben em! Getikt door Ruimtevisser en Iene Miene, dus hier gaan we:

Wist u dat...
...ik iets heb met bosdieren; eekhoorns, vogels, uilen, vossen, konijntjes en vooral herten? Ik vind ze geweldig en zou mijn huis er mee volzetten (met namaak-exemplaren welteverstaan). Hier een paar foto's van mijn hertjesverzameling:
...ik al jaren nadenk over een tattoo? Ik weet ongeveer wel al wat het zou worden, maar ik kan maar niet beslissen waar ik hem zou zetten. Het liefste zou ik hem op mijn enkel hebben, maar juf zijnde moet ik ze een beetje kunnen wegstoppen. Maar ik wil hem zelf toch ook wel kunnen zien. Twijfel dus. Zie ook punt 2.


...ik een eeuwige twijfelaar ben? Ik heb dat van mijn mama, en samen kunnen wij op winkeluitstapjes naar bv het Stoffenspektakel een heel eind weg twijfelen.


... ik de oudste ben van drie, en tien jaar scheel met mijn jongere zus?


...ik voor geen enkel dier echt bang ben, behalve dan voor grote spinnen? Ik durf ze zelfs niet dood te maken. Ik heb mijn broer ooit eens bijna de nek om gewrongen omdat hij een namaak-vogelspin onder mijn kast verstopt had... Gelukkig heb ik nu een kat die ze gewoon opeet =)


...ik niets ken over politiek en het mij ook geen bal interesseert? Ik kan mij totaal niet concentreren op uiteenzettingen over coalities, BHV, enzomeer... 

...ik een kattenmens ben? Ik heb al bijna mijn hele leven 1 of meer katten rondom mij. Toen ik pas alleen woonde was dat even niet zo en miste ik mijn kat van mijn ouderlijke thuis enorm. Toen kreeg ik Elmo als kerstcadeautje. Ik vind het erg gezellig en rustgevend om een kat in huis te hebben.  Behalve dan als hij weer eens met een (soms nog levende) muis komt aandragen en die vervolgens, echt gebeurd, in mijn schoenen dropt.
...wiskunde, rekenen, tellen totaal mijn ding niet is? Ik moest ooit eens aan de kassa zitten van een eetfestijn, en dat was een van de schaamtelijkste avonden in mijn leven! 


...mijn liefde voor retrostofjes al héél vroeg gevormd werd? 
Zo, dat weet u dan ook weer! Als u nòg meer wil weten, hier schreef ik ook al eens 7 dingen over mezelf. Eigenlijk moet ik nu ook weer 5 blogsters aantikken, maar aangezien het grootste deel van de blogs die ik volg al getikt geweest zijn, gooi ik dit stokje de lucht in! Als u nog niet getikt bent en u hebt er zin in, mag u het vangen! 

2 opmerkingen:

  1. Dat van dat eetfestijn klinkt mij zo bekend in de oren. Afschuwelijk vind ik het, zelfs als alles met bonnekes wordt betaald, is het nog te ingewikkeld voor mij! Blij dat ik niet te enige ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook geen rekenwonder. Als er taken verdeeld worden, onthou ik mij van het kassawerk, kwestie van blunders te vermijden.

    BeantwoordenVerwijderen