zondag 5 februari 2012

Foei!

Mlle Assorti schaamt zich écht diep voor het verwaarlozen van deze blog en al zijn sympathieke lezers. Maar ze kan het allemaal uitleggen!


Zo was er:
- Gezellig feestgedruis in de maand december! Elk weekend was er iets te doen, en soms zelfs 2 dingen tegelijk. Bij deze wil ik u toch nog (afschuwelijk te laat maar zeker welgemeend) een heel fijn en creatief 2012 toewensen!
- Een nieuwe naaimachine! Hoewel dat eigenlijk een slecht excuus is, want hier kan ik daar tenminste ten volle over stoefen. Mijn vriendenkring bevat geen mensen die enthousiast worden over automatische draadinrijgers, knoopsgaten die als vanzelf gestikt worden en 30 verschillende steekpatronen. Maar ik verzeker u : het is een zaligheid!
- Het carnavalskostuum! Ja ik beken, ik zit in een carnavalgroep en ik vind dat zeer plezant. Ik zit in 'team kostuum' en elk jaar halen wij onszelf meer en meer werk op de hals. Mijn living ligt al vier weken vol stukken karton, patroonpapier en  glitterstof. Elke avond wordt hier getekend en gerekend, met een slaaptekort als gevolg. Maar plezant ze, dat wel!
- Een steeds groter wordend aantal gebricoleerde dingen waar nog geen foto van bestaat, en de steeds kleiner wordende goesting en tijd om er een deftige foto van te nemen.


Maar we gaan dat hier weer goedmaken he zeg! Met een schoon liedje van zomer en geen zorgen en springende vissen en zo... En met wat foto's van het feestrokje, het machien en een knus wollen manteltje...Zand erover?

11 opmerkingen:

 1. Allé dan, omdat je 't zo lief vraagt :-). Mooi feestrokje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahaaaa daar is ze dan terug ! Wreed schoon rokje,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahaaaa daar is ze dan terug ! Wreed schoon rokje,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeej, fijn dat ge terug zijt! En met een andere haarkleur ook, of vergis ik mij nu?
  Fan van het rokje en het vestje, heel schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is uw vergeven ; )
  schoon rokje en schoon vestje !
  welk patroon ?
  xxx
  Marie-lu

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht al: waar blijft ze zolang ;-) Maar toen ik aan de foto van het rokje kwam, was het je allang vergeven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig rokje! Ja, mogen we het patroon weten? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauuuw, wat een schoon rokske! En wat een schone deerne zijde gij feitelijk seg, amaaaai (zoals Annemie Struyf het zo goed kan zeggen)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank u allemaal! =)
  Het patroon van het rokje komt uit de Knip van november 2010. Het is hetzelfde als dat rokje uit het oude gordijn dat ik hier eind september postte. Ik heb de taillerend breder gemaakt, het volledige rokje wat versmald en de onderste boord weg gelaten. Het vestje komt uit de Burda van september 2011.
  @Jffr. Sanseveria: Idd, ik ben sinds oktober een rosse =)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig, je bent er weer!

  BeantwoordenVerwijderen